Sarajevski kiseljak vas poziva na besplatan koncert Petra Graše povodom 130. godišnjice

Piše: Azra

Sarajevski kiseljak proslavit će svoj 130. rođendan uz veliki, besplatni koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Petra Graše. Koncert će se, uz podršku Općine Stari Grad Sarajevo, održati u četvrtak, 4. augusta na Trgu Prve brigade policije Stari Grad, prekoputa Vijećnice.

Sve stanovnike i posjetitelje Sarajeva očekuje sjajna atmosfera i noć za pamćenje. Regionalna zvijezda, vrhunska produkcija i 130 godina tradicije Sarajevskog kiseljaka su siguran recept za nezaboravno iskustvo. 

Ako te pitaju, Moje zlato, Nevista, Šporke riči, Vera od suvog zlata, Utorak,… samo su neki od hitova ovog umjetnika koji već treću deceniju uveseljava kako mlađe, tako i starije generacije. Nakon dva koncerta u zagrebačkoj Areni, te po jednog u splitkoj Areni, Mariboru i Ljubljani, besplatan koncert na otvorenom u Sarajevu predstavlja sjajan nastavak razmjene emocija i energije ovog pjevača sa svojom publikom.   

Koncert Petra Graše je poklon Sarajevskog kiseljaka građanima Sarajeva i njihovim gostima, u znak zahvalnosti za sve godine vjernosti ovom brendu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti