GUESS modna inspiracija za ljetne dane

Poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije

Piše: Marketing

Poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije

Vrući ljetni dani jednostavno mame na odlazak u grad i ispijanje kafe u omiljenom kafiću, a tople noći idealne su za neponovljive izlaske. Ukoliko vam nedostaje ideja za nove outfite, poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije.

Različite lokacije nam mogu biti inspiracija, bilo da smo na moru, usred gradske gužve ili na nekoj dalekoj destinaciji. Ukoliko još uvijek niste na godišnjem odmoru, mašta vas može odvesti na neko egzotično mjesto. Utisak će sigurno pojačati tropical vibe koji preovladava ovog ljeta u modnom svijetu. Cvijetni dezeni, žarke boje i ženstveni modeli uklapaju se u sve i dodatno ističu našu preplanulost.

Poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije

Bijela haljina Sandale Torbica Haljina Crne sandale Zelena torbica

Ako preferirate maxi haljine, uz mudar izbor modnih dodataka možete ih višestruko iskoristiti. Mala promjena visine potpetice iz dnevnog ritma prebaciće vas u večernju atmosferu. Zamislite tek kakav će utisak ostaviti pletena bijela haljina koju danju možete kombinovati sa sandalama, a koja će uz efektnu torbicu, nakit i vrtoglavo visoke potpetice u noćnom izdanju izgledati senzacionalno.

Omiljeni ljetnji materijali u službi maksimalnog osećaja prijatnosti!

 Malo čipke, lan, viskoza, svila… Ove materijale obožavamo nositi tokom najtoplijeg godišnjeg doba, jer želimo da se osjećamo prijatno i opušteno.

Da li ste primijetili koliko genijalno izgleda pletivo, u svim kombinacijama? Uz tamne boje, svijetle nijanse, neutralne tonove… Laska baš svakoj figuri! U slučaju da još niste, vrijeme je da nabavite upravo jedan takav stajliš komad.

Poznati modni brend Guess donosi inspiraciju za vrhunske kombinacije

Haljina Sandale Žuta torbica Papuče Pantalone Top sa tankim bretelama

Male modne lekcije neka samo dodatno pojačaju vašu kreativnost i zaigranost ovog ljeta prilikom izbora savršene odevne kombinacije, a vaš lični pečat će ionako dodati onaj neophodni final touch.

Komade iz ljetne Guess kolekcije možete pronaći u Guess Jeans i Fashion&Friends prodavnicama u šoping centru Delta Planet u Banja Luci, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još