Nova linija Bruno Banani Magnetic parfema predstavljena u Sarajevu na svjetskom nivou

Piše: L. K. P.

Foto: Nidal Šaljić

U posebnom ambijentu noćnog bara „Scena“ u Sarajevu, u petak navečer, 24. novembra, „Orbico“, ekskluzivni distributer „Bruno Banani“ parfema za Bosnu i Hercegovinu, upriličio je na svjetskom nivou predstavljanje nove linije parfema za žene i muškarce pod nazivom „Magnetic woman“ i „Magnetic man“.

 

– „Magnetic woman“ je samouvjerena, hrabra, definitivno ne živi po pravilima, a „Magnetic man“ je hrabar, samouvjeren, snažan muškarac – istakla je Lejla Ražanica, menadžerica brenda „Bruno Banani“.

„Magnetic woman“ će svakoj ženi pomoći da oslobodi svoju zadivljujuću auru. Top note parfema su kruška, limun, mandarina i crna ribizla, zbog čijih aroma ćete se osjećati posebno zavodljivo i elegantno, a tu su i kremasta gianduja, kakao te prekrasni jasmin na bazi cedrovine, operanida i kašmerana. Jedno je sigurno, uz ove parfeme šanse da prođete neprimjećeno kada uđete u bilo koju prostoriju su minimalne.

 

„Magnetic man“ namijenjen je muškarcima koji su odvažni i puni samopouzdanja, a ovaj parfem, čije dominantne note su bergamot, mandarina, muškatna žalfija i pink biber, dat će im još hrabrosti da oslobode svoj neodoljivi šarm. Kardamom, smrekove bobice, crni biber, muškatni oraščić i tonka začin asociraju na egzotična putovanja, a aroma ruma na muškost i avanturu.

 

Atmosfera je bila nevjerovatna. Ograničen broj zvanica imao je priliku da isproba nove mirise i upozna se s „Bruno Banani“ brendom. Predstavljen je i oficijelni video, koji, dok ga gledate, budi osjećaj senzualne, seksualne i magnetične privlačnosti brenda „Bruno Banani“.

Brend ambasadori novih „Bruno Banani“ parfema su najpoznatiji travel influenseri u regiji Kristijan i Andrea Iličić, koji su, uz brojne zvanice iz svijeta influensinga, glume, prisustvovali svečanom događaju u Sarajevu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

– Kada smo birali naše ambasadore, željeli smo da su to upravo influenseri koji mogu da ponesu ove epitete i veoma smo zahvalni i ponosni što su to upravo Andrea i Kristijan, koji su hrabri i ne žive po pravilima. Njih dvoje su taj „magnetic“, snažan, seksualan i hrabar par – dodala je Ražanica.

Andrea i Kristijan su poručili da im je velika čast što su odabrani od „Orbico“ tima.

 

– Sarajevo je poseban grad, kao i ljudi iz Bosne i Hercegovine, ne zato što sam ja rođena ovdje, uvijek nam je lijepo kada dođemo, ta srdačnost je rijetko vidljiva u svijetu. Mnogo sam ponosna na cijeli ovaj projekt s „Orbico“ timom i „Bruno Banani“ parfemima. Parfem obožavam i nosim ga u svim prilikama. Drago mi je da smo ispunili vaša očekivanja – istakla je Andrea.

Andrea i Kristijan pristali su da odgovore i na neka škakljiva pitanja, što je veoma zabavilo prisutne.

 

Da bude najbolji dernek u gradu, doprinijela je i muzička zvijezda Tijana Dapčević sa svojim bendom.

 

– Velika radost, zadovoljstvo i sreća je što sam u Sarajevu, što sam došla na poziv dragih prijatelja iz „Orbico“ porodice. Na njihov poziv sam odgovorila odmah jer je u pitanju lansiranje divnih parfema za magične žene i magične muškarce koji se zovu „Bruno Banani“. Vrlo sam zadovoljna kako mirišu – iskrena je bila Dapčević.

Menadžerica brenda „Bruno Banani“ za BiH istakla je da je „Bruno Banani“ broj jedan na tržištu u Bosni i Hercegovini i da je prvi izbor naših Bosanaca i Hercegovaca.

– Za event nas je definitivno inspirirao brend „Bruno Banani“. On je broj jedan na našem tržištu, dva fantastična „Magnetic“ noviteta – „Magnetic woman“ i „Magnetic man“, senzualnost, seksepilnost, magnetičnost. Znali smo da sve mora izgledati svjetski, baš kao što je i izgledalo. Zaista smo sretni i na kraju smo dobili ovu divnu noć – istakla je Ražanica.

Brend „Bruno Banani“ ove godine je lansirao dva blokbastera „Magnetic women“ i „Magnetic man“, koji će biti broj jedan ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u cijelom regionu.

 

Pročitajte još