Cedevita želi nešto reći, ono nešto što znamo bez riječi…

Piše: Marketing

Cedevita je upravo lansirala novu komunikacijsku platformu „Ono nešto CE“ koja predstavlja novi manifest jednoga od naših omiljenih brendova.

ONO NEŠTO ŠTO OSVJEŽAVA

Već znamo da je Cedevita omiljeni napitak svih generacija. Uz nju smo se smijali, plakali, veselili, dijelili ljubav i radost sa svojim najmilijima. U svijetu kada smo povezaniji, ali usamljeniji no ikada, Cedevita je oduvijek bila ONO NEŠTO što nas je povezivalo. Sada kada imamo cijeli svijet na dlanu, više nego ikada trebamo dom. A dom za većinu nas ima upravo okus Cedevite.

Uvijek poznata, nadohvat ruke, uvijek puna vitamina i osvježavajuća. Kada kažemo Cedevita, mislimo na optimizam, zajedništvo, veselje, podršku i osvježenje. ONO NEŠTO što izmami osmijeh na lice, na ONO NEŠTO naše, što čini naše sitniCE. I tako već više od 50 godina. ONO NEŠTO CE.

Cedevita je ONO NEŠTO što oduvijek znamo, izričaj koji još od djetinjstva odlično razumijemo. Baš zato Cedevitom reci SVE bez riječi svojim najmilijima. Upravo svime gore navedenim inspirirana je nova kampanja Cedevite koju donosimo na Linku.

Pročitajte još