Sretne dobitnice Deborah Milano Extraordinary 5in1 maskare su…

Piše: Redakcija

Deborah Milano predstavlja Extraordinary 5in1 maskaru, s kojom su extra volumen, produžavanje, uvijanje, definicija kao i dugotrajnost zagarantovani. Naime, inovativna formula je upakirala pet neophodnih funkcija u jedan nevjerovatan proizvod.

Maskara ispunjava prostore između trepavica zahvaljujući tankim dlačicama unutar formule, polimeri i smole obavijaju trepavice fleksibilnim filmom i ujedno ih uvijaju. Carbon Black kompleks je zadužen za extra crnu boju dok prirodni Arabic Gum i specijalne supstance štite trepavice i poboljšavaju sintezu keratina.

Rezultat – njegovane, jače trepavice, nevjerovatan volumen, definicija i dužina, a sve to u jednom potezu! Ova maskara je savršena za osjetljive oči i za one koji nose sočiva jer ne sadrži mirise i oftamološki je testirana.

Extraordinary 5in1 maskara, sa svojim izgledom, poput ogledala, reflektuje Vaš jedinstven  extra karakter!

Samo u DM drogerie markt BiH u periodu od 27.11. do 12.12.2017. možete kupiti Deborah Milano Extraordinary 5in1 maskaru po sniženoj cijeni od 12,95 KM i uz maskaru na poklon dobijete Glossissimo sjajilo za usne sa 3D efektom.

Sretne dobitnice su:

  1. Melina Melić, Sarajevo;
  2. Azra Agić, Žepče i
  3. Samira Čandrgić,  Zenica

Molimo sretne dobitnice da se jave u redakciju (033/281-444, 033/281-426) radi informacije o preuzimanju nagrade. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti