Kompanija dm drogerie markt BiH upriličila druženje za novinare

Piše: Redakcija

Povodom predstojećih praznika i uspješne saradnje, kompanija dm drogerie markt BiH upriličila je druženje za novinare. U ugodnom ambijentu restorana Kod dvije domaćice u Sarajevu predstavnici medija družili su se sa predstavnicima dm-a i članovima Uprave ove kompanije. Direktor dm-a, gdin. Damir Šlosel se zahvalio novinarima na saradnji i poželio im sretne nastupajuće praznike. Zvanice su uživale uz muziku, nagradne igre i presonalizirane poklone.

Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju, hvala svim predstavnicima medija koji su se odazvali na naš poziv. Ovim putem htjeli smo da vam se zahvalimo za svu saradnju koju ste nam pružili tokom ove godine i koju ćemo imati u budućnosti. Želim vam sretne praznike, zaželio je Damir Šlosel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti