Priuštite svojoj koži detoksikaciju uz MAC Mineralize Total Detox

Piše: Redakcija

Sveobuhvatni detox: ugljen! Ugljen je doslovno magnet za toksine i idealan za dubinsko čišćenje kože. Dva nova proizvoda obogaćena ugljenom pridružuju se popularnom Mineralize Volcanic Ash pilingu koji “hvata” i uklanja nečistoće ostavljajući kožu  čistom, svilenkastom i blistavom. Mineralize Reset & Revive maska obogaćena je bambusovim ugljenom u prahu i bijelom glinom bogatom mineralima koji prodiru duboko u kožu i dubinski je čiste.

Ukoliko tražite trenutno pomlađivanje, za vas je idealna Mineralize Charged Water Charcoal u spreju. Riječ je o vodici bogatoj sastojcima koji trenutno koži vraćaju izgubljenu energiju i hidrataciju, bude letargičnu kožu, te stvaraju savršeno platno za nanošenje podloge i make up-a. Kolekcija je dostupna u MAC prodajnom mjestu u Sarajevu u BBI centru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti