Farmasi promovirao SUPERNATURAL liniju mat ruževa: Tvoja vila, tvoja priča!

Piše: Lejla Bejdic

Povodom pete godišnjice Farmasi Adriatica, u Hotelu Hills u Sarajevu 20.1.2018.  u prisustvu brojnih poslovnih partnera, prijatelja i medija, promovirana je  nova, SUPERNATURAL linija mat ruževa.

Linija SUPERNATURAL mat ruževa je inspirirana fantasy likovima u kojima svaka žena može prepoznati i dio sebe, donosi magično iskustvo, izaziva maštu i poziva na bajkovito putovanje.

Dizajn je potpuno i kreativno osmišljen u Bosni i Hercegovini odakle će biti plasiran i na globalno tržište. Riječ je o pet novih nijansi mat ruževa, koji su jedan od najprepoznatljivijih Farmasi proizvoda. Ruževe predstavljaju muze – vile, svojevrsna zaštitna lica, koje označavaju: mudrost, ljubav, ljepotu, borbenost ili razigranost.  Super junakinje – Wisdom, Luba, Arven, Valkyrie i Pixie inspiracija su za dugotrajne mat ruževe u nude nijansama od bež do ljubičaste, do najsmjelije čokoladno smeđe. Ovom make-up linijom, smjelog i jedinstvenog koncepta, Farmasi poručuje da ne trebate čekati na magiju, već je stvoriti sami.

Gala veče otvorio je poznati iluzionista Igor Trifunov a nakon toga uslijedio je plesni spektakl udruženja „Kurser“, po koreografiji Samre Mlinar. U ulozi voditelja očekivano se odlično snašao Enis Bešlagić a nakon oficijelnog dijela, goste je zabavljao legendarni Halid Bešlić.

Nakon promocije i druženja uz koktele te bogati švedski sto, FARMASI BiH se gostima i predstavnicima medija zahvalio prigodnim poklonima.

Sve fotografije s ovog gala događaja pogledajte u galeriji:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti