Deseti rođendan Glam Blama uz regionalne zvijezde

Piše: Lejla Bejdic

Povodom desete godišnjice emisije Glam Blam koja se emitira na Hayat TV, u Hotelu Hills u Sarajevu 29. januara u prisustvu brojnih regionalnih zvijezda, poslovnih partnera, prijatelja i medija, održana je gala zabava.

Pomenuta emisija je kroz 10 godina postojanja ugostila mnogobrojne ličnosti iz BiH i regije i postala prepoznatljiv brand.

Glamuroznoj zabavi su prisustvovale mnogobrojne poznate ličnosti, Branko Đurić Đuro, Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Tonči Huljić, Kaliopi, Nina Badrić, Brano Jakubović i Vedran Mujagić, članovi benda “Dubioza kolektiv”, Jasna Gospić, Jala Brat, Armin Muzaferija, Eldin Huseinbegović, Adin Hebib, Haris Dubica, Elvir Laković Laka, Zijo Valentino…

– Pokazali smo da možemo opstati, i ne samo to, već zabilježiti tako visoke rejtinge gledanosti. Zahvaljujući tome danas postojimo, i zahvaljujući tome večeras smo tu. Mnogo toga je stalo u ovih deset godina i veliko je to. Mi ćemo se i dalje truditi da budemo izbor naših gledatelja – istakla je urednica emisije Mirza Vranj.

Sve fotografije s ovog gala događaja pogledajte u galeriji:

Mirza Vranj i Ajla Arifović

Željko Samardžić i Kaliopi među zvanicama

Džena Zeničanin, Elvir Švrakić i Almasa Lazović

Ekipa Hayat TV-a na okupu
Anđelka Prpić i Sergej Ćetković
Elvir Laković Laka sa sestrom Mirelom
Jala Brat
Branko Đurić Đuro i Tomislav Kašljević

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti