Kampanja Djeci sa ljubavlju: Učinimo dječiji život boljim

Piše: Redakcija

Od 01. februara do 31. marta ove godine bit će aktuelna kampanja “Djeci sa ljubavlju”, a svi učesnici ove kampanje, kroz kupovine proizvoda brendova: Ariel, Tide, Lenor, Fairy, Pampers, Gillette, Venus, Oral B, Always, Naturella pomažu u obezbjeđivanju sredstava kojima će se pokriti nekoliko različitih potreba za uređaje, osnovne kućanske potrepštine i slično u šest domova za djecu bez roditeljskog staranja u BiH (Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Zenica, Mostar, Kulen Vakuf). Također, istovremeno će pokriti njihove potrebe u proizvodima za svakodnevnu upotrebu.

Kompanija Orbico u ovoj kampanji ima jedinstven slogan: “Hajde da zajedničkim snagama učinimo svakodnevni život ove djece i beba boljim.”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti