Gloria: Luksuzna domaća kozmetika po mjeri prirode

Piše: Redakcija

U Sarajevu je održana promocija domaćeg branda prirodne, ručno rađene kozmetike Gloria. Prisutni novinari,  kao i osobe iz javnog života,  bili su u prilici  čuti priču o smilju – hercegovačkom zlatu, ali i onu o jedinstvenoj kozmetičkoj liniji na našem tržištu – luksuznim i osebujnim proizvodima Zlatne i Srebrne kolekcije.

Fitoaromaterapeutkinja i kreatorica navedene kozmetičke linije,  Gloria Galić – Volarić, izjavila je da je osnova proizvodnje temeljena na ulju smilja koje potječe s porodičnih plantaža.

– Smilje je posljednjih godina doživjelo pravi procvat u kozmetici i farmaciji zahvaljujući svom čudesnom učinku na kožu i  anti-age djelovanju. Pored domaćeg ulja od smilja, osnova naše proizvodnje su i visokokvalitetne 100% prirodne sirovine poput hladno cijeđenih, nerafiniranih biljnih ulja, eteričnih ulja, maslaca, prirodnog pčelinjeg voska, mirisnih vodica aromatičnog bilja, prirodne gline te soli Mrtvog mora – izjavila je vlasnica brenda, Gloria Galić-Volarić.

Sve recepture prirodne kozmetike Gloria su originalne i rezultat su fitoaromaterapeutskog i farmaceutskog znanja, iskustva i istraživanja.

Brand Gloria je naklonost brojnih korisnika stekao u najvećoj mjeri putem linije proizvoda Zlatne kolekcije koja je glavni saveznik u borbi protiv bora i mrlja, vidljivih znakova zlatne životne dobi koju ova kolekcija mnogo olakšava, uljepšava i čini onim što u suštini i jest – zlatna dob!

Asortiman prirodne kozmetike Gloria čini 45 jedinstvenih proizvoda namijenjenih njezi lica i tijela, kao i proizvode namijenjene  muškarcima i bebama. Brand Gloria može se pohvaliti luksuznim asortimanom za njegu tijela – Srebrnom kolekcijom.

– Cilj nam je da svima, koji žele prirodnu i sigurnu njegu, to i omogućimo.  Sirovine od kojih se spravljaju kreme su jestive, tako da nema bojazni od bilo kakve vrste kontraindikacija ili negativnih nuspojava na samoj površini kože – dodala je Galić – Volarić i naglasila da je jedino zdrava koža ujedno i lijepa koža.

Prisutni su imali priliku upoznati se s postupcima izrade proizvoda te su i sami bili u prilici „kreirati“ svoju idealnu kombinaciju teksture kreme.

Zahvaljujući neupitnoj kvaliteti i originalnosti, proizvodi branda Gloria uskoro će se naći i na širem europskom tržištu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti