U saradnji s Evom Mendes: Avon lansirao posebnu kolekciju mirisa

Piše: Redakcija

U srijedu Penthouse restoranu Four Seasons u Alti kompanija Avon predstavila je novu kolekciju mirisa EVE Dicovery čije zaštitno lice je Eva Mendes. Nova mirisna linija sastoji od tri parfema, a na druženju koje je upriličila kompanija Avon predstavljena su prva dva mirisa iz ove linije.

Nakon uspješnog lansiranja prvog dvojnog mirisa Eve Duet, Avon lansiranjem EVE Discovery kolekcije nastavlja slaviti snagu i multidimenzionalnost žene. Hollywoodska glumica Eva Mendes nastavlja priču kao zaštitno lice Eve Discovery kolekcije, koja sliiedi uspješno lansiranje Eve Duet mirisa.

– Ponosni smo što smo nastavili uspješnu saradnju s našom abasadoricom EVE kolekcije, Evom Mendes. Ona je zaista osoba koja ove mirise predstavlja na najbolji mogući način, uživa u životu i svaki trenutak posebno doživljava. A to je i bit ove mirisne kolekcije, da pojača naše emotivne doživljaje svakog trenutka kako bi naše uspomene duže trajale – kazala je Danijela Šantić, izvršna direktorica kompanije Avon u BiH.

Posebnu čar mirisnoj večeri dala je i mini revija na kojoj je mlada dizajnerica iz Banja Luke, Dragana Todorović predstavila svoju viziju ovih mirisa kroz dvije elegantne haljine koje je kreirala upravo za ovu priliku.

– Inspiracija za haljine su mi bili sami mirisi. Tako da sam i kreacije nazvala Confidence i Alluring. Pretočila sam oblik bočica u unikatne haljine koje odišu samopouzdanjem i privlačnošću. Kao što je zajednička nit za Eve Discovery mirise ekskluzivna struktura mirisa koja pretvara ženinu siluetu u miris, tako ova kolekcija haljina pretvara miris u ženinu siluetu i time se upotpunjuju i izražavaju žensku energiju, individualnost i snagu – kazala je Dragana.

Iz Avona ističu kako će haljine koje su predstavljene ove večeri pokloniti maturanticama kojima su potrebne.

– Kao i nekoliko puta do sada, iskoristili smo priliku da spojimo Avon i modni svijet, te smo se odlučili pružiti priliku mladoj dizajnerici da pokaže svoje viđenje ovih mirisa baš kroz njene dvije kreacije. Haljine naziva Confidence i Alluring, Dragana je kreirala po uzoru na naše mirise, a mi ćemo ih kasnije pokloniti dvjema maturanticama kako bi zablistale na svoj veliki dan – kazala je Šejla Korjenić, PR specijalista kompanije Avon u BiH.

Nakon oficijelnog dijela predstavljanja mirisne kolekcije i haljina kreiranih za ovu priliku, svi prisutni su se zabavljali uz Inu Hamzić, ali su imali priliku i isprobati nove mirisne note.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti