Napravi SPA ugođaj u vlastitom domu uz Gloria kozmetiku

Piše: Redakcija

Nakon napornog radnog dana boravak u prijatnom SPA ambijentu je sve što nam treba za opuštanje. Uz prirodne preparate kozmetike Gloria zaboravite na odlazak u wellness centre i prepustite se aromatičnom uživanju u toplini svog doma.

Dodir vode doprinosi opuštanju, potiče cirkulaciju, ublažava bolove, smirujući cjelokupan organizam. Stoga, prvi korak je  hidratacija. Prije tretmana opuštanja i uljepšavanja stručnjaci savjetuju da popijete čašu mlake vode koja će potaknuti izlučivanje toksina iz organizma.

Nakon toga priuštite sebi suho čišćenje tijela uz Gloria piling za tijelo na bazi šećera. Gelastu masu nanesite na kožu te energično trljajte kružnim pokretima. Piling započnite od vrata prema nogama. Nakon suhog tretmana blago nakvasite kožu kako bi se postigao efekat topljenja šećera. Šećer uklanja mrtve stanice, čisti pore, balansira prirodna ulja kože i čuva je od isušivanja.

Da biste potpuno uživali pod tušem vodite računa o temperaturi vode. Idealna je ona koja na koži ne ostavlja neugodan osjećaj pečenja, ali ni hladnoće. Uz Gloria hranjive gelove za tuširanje uživajte u laganim mirisama lavande i naranče. Nježno čiste kožu, hidratiziraju i štite od isušivanja. Obogaćeni hladno prešanim biljnim uljima suncokreta, marelice i makadamije kožu tijela hrane te je čine svilenkastom i mekom.

SPA užitak začinite i bogatom solnom kupkom koja ima čudesno djelovanje. Sol potiče izlučivanje toksina i pospješuje upijanje mineralnih tvari. Što je veća koncentracija soli, to je jači i brži proces detoksikacije. Dovoljno je da u kadu stavite nekoliko šaka krupne morske soli i dodate Gloria gel od lavande ili naranče tek toliko da kupka zadobije osvježavajući miris. Pustite laganu muziku i uživajte u kupki uz citrusne ili cvjetne arome.

Na kraju, SPA užitak upotpunite nanošenjem luksuznog Gloria maslaca ili mlijeka za tijelo!

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti