Predstava “Dame biraju”: Okupila mnogo žena u Alta Shopping Centaru

Piše: Redakcija

Pozorišna predstava na bini, između raznih komada odjeće i nakita istaknutih u izlozima, dok publika sjedi na stolicama caffe bar-a? Alta Shopping Centar je pokazao da je to sasvim moguće. Naime, Alta Shopping Centar je večer uoči 8. marta priredio izvedbu kultne predstave “Dame biraju”. Predstava je privukla velik broj Sarajki, koje su dupke ispunile Alta Shopping Centar. S obzirom da preko stotinu sjedećih mjesta nije bilo dovoljno za sve koje su željele uživati u ovoj predstavi, ispunili su se čak i viši spratovi Alta Shopping Centra. To je dalo posebnu draž cijeloj večeri.

– Alta Shopping Centar nije samo obični shopping centar u koji ljudi dođu, kupe i odu ili, eventualno, sjednu da popiju piće ili nešto pojedu. Alta Shopping Centar njeguje sarajevski, urbani duh. Mi smo mjesto gdje se Sarajke i Sarajlije, kao i svi oni koji žele osjetiti sarajevski tempo života, okupljaju, razmjenjuju ideje, planove, gradske priče. Kod nas je već postalo tradicija da našim posjetiteljima svake godine darujemo koncert sarajevske filharmonije, da organizujemo velik broj dječijih predstava i raznih edukativnih aktivnosti. Izvedba kultne predstave “Dame biraju”  u Alta Shopping Centru je samo logičan nastavak našeg djelovanja i izvrstan dar damama uoči 8. marta, kazao je Fariz Kulenović – direktor Alta Shopping Centra.

Dame biraju je kultna komedija koja govori o egzistencijalnim problemima 5 mladih muškaraca odlučnih da pronađu izlaz iz siromaštva i neperspektivne sadašnjice. U nemogućnosti da pronađu uobičajen posao, okreću se striptizu te novac krenu zarađivati zabavljanjem dama.

Ako je suditi po ozarenim i nasmijanim licima dama u publici, jasno je da je predstava “Dame biraju” u Alta Shopping Centru bila odlična uvertira za proslavu Dana žena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti