Poznati austrijski brend HOGL u Pia Lank prodavnici!

Piše: Lejla Bejdic

Pia Lank trgovine kao dio Planika Flex grupacije je u srijedu 04.04.2018 godine zvanično otvorila koncept Shop i n Shopa ekskluzivnog austrijskog brenda Hogl. Planika Flex je kompanija s dugogodišnjom tradicijom koja svojim kupcima nudi asortiman pažljivo odabranih i kvalitetnih svjetskih brendova.

Događaju je prisustvovao i veliki broj zvanica, kao i austrijski predstavnici brenda Hogl.

– Mi smo vrlo sretni što smo uspjeli pronaći pravu kompaniju za saradnju na bosansko-hercegovačkom tržištu. S obzirom na to da su i Planika i Högl porodične i tradicionalne kompanije, ne sumnjamo da će saradnja biti vrlo uspješna i u budućnosti – rekao je gospodin Harald Winzer, CSO Hogl kompanije.

– Smatramo da većina ljudi dobro poznaje Planiku, ali bi svakako istakao da smo ponosni što smo uspjeli dovesti evropske brendove i predstaviti ih našim sugrađanima. Kratko bi dodao da je brend Hogl prisutan u našim prodavnicama preko dvije godine, kao shop in shop koncept u dvije prodavnice u Sarajevu, te u jednoj prodavnici u Tuzli – kazao je direktor Planike Elvir Hurić.

Posjetitelji su imali priliku saznati novitete za sezonu proljeće/ljeto2018 te upoznati se sa svim karakteristikama ekskluzivne linije obuće Hogl.

– U sezoni proljeće/ljeto 2018 vodimo modno osvještene dame na tropski put koji uključuje cvjetne printove, jarke boje i raskošne materijale. Hogl je dobro poznat po udobnosti svojih modela i visokim standardima kvalitete – rekao je direktor prodaje Bernd Grillitsch.

Pored noviteta koji su predstavljeni, kompanija Hogl je poznata po svojoj dugogodišnjoj saradnji s kompanijom SWAROVSKI, pa tako mnoge modele ovog ekskluzivnog brenda krase kristali visoko kvalitetne izrade.

Ono što je sasvim sigurno jeste da će i ove godine dame svih generacija moći uživati u bogatoj ponudi Pia Lank trgovine.

Foto: Armin Durgut

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti