U Sarajevu upriličena promocija MAC Cosmetics

Piše: Redakcija

Kompanija „Orbico Beauty“ uspjela je na bh. tržište dovesti luskuzni make-up brend MAC Cosmetics. Prvo prodajno mjesto ovog prestižnog brenda otvoreno je krajem decembra prošle godine u BBI centru u Sarajevu. Sinoć je na istom mjestu, za sve ličnosti iz javnog života i predstavnike medija upriličena promocija MAC Cosmeticsa.

Na veliko zadovoljstvo svih obožavatelja svjetski poznatog brenda MAC Cosmetics, i Sarajevo je postalo bogatije prvim prodajnim mjestom. U svojoj ponudi imaju nazobilazne MAC klasike. Osim toga, u novootvorenom prodajnom mjestu nalaze se i profesionalni make-up artisti koji s posjetiteljima rado dijele najnovije beauty trendove, te im pokazuju zbog čega MAC kozmetika ima obožavatelje širom svijeta.

– Kompanija „Orbico Beauty“ prošle godine napravila je još jedan u nizu iskoraka i bh. tržištu ponudila luksuzni make-up brend MAC Cosmetics. Kvalitet MAC kozmetike ste prepoznale i vi same i zahvalna sam vam što govorite o kvaliteti MAC kozmetike. Karakteristično za MAC je nekoliko kolekcija mjesečno, saradnja sa svjetskim zvijezdama poput Rihanne, Ariane Grande, Giambatiste Vallija. Posebno sam sretna što u raskoši boja i ovog prestižnog make-up brenda imamo priliku uživati i mi u Sarajevu – kazala je Dženeta Ćatović, brend menadžerica MAC Cosmetics.

Pročitajte još