Warner Bros prepoznao kvalitetu Sarajevskog kiseljaka: Potpisan ugovor o saradnji

Piše: Redakcija

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o saradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division. Početak saradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Bros-a.

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od strane studija prepoznata za regionalnog partnera.

Direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka, Davor Čičić, je ovom prilikom izjavio:

– Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili suradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova saradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije.

U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati  u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti