Video: Ekskluzivni snimci koncertnog spektakla Gorana Bregovića

Piše: Redakcija

Prošle sedmice ekipa magazina „Azra“ je imala priliku prisustvovati koncertu Gorana Bregovića, koji je održan u jedinstvenom ambijentu vinograda Ćemovsko polje u Podgorici, u Crnoj Gori. Organizator i domaćin ovog koncertnog spektakla bila je kompanija „13. Jul – Plantaže“, koja je ovim povodom proslavila i 55 godina postojanja.

Publika je od prve do zadnje minute uživala u izvedbama kompozitora svjetskog glasa Gorana Bregovića, koji je u Podgorici izveo kako pjesme s posljednjeg albuma „Tri pisma iz Sarajeva“, tako i svoje stare hitove.

Bila je ovo prilika da porazgovaramo s Bregovićem, osim o svom poslu, legendardni Brega dobro raspoložen je govorio i o svojim kćerkama, Željki, Uni, Luli i Emi.

Kako nam je sam otkrio, u augustu bi i sarajevska publika trebala da čuje „Tri pisma iz Sarajeva“.

Ekskluzivni intervju s Goranom Bregovićem čitajte u magazinu “Azra” koji je na kioscima širom BiH 27.06.2018. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti