Ispišite svoju priču uz Destina nakit

Piše: Redakcija

Svaki čovjek nosi svoju životnu priču, svaki trenutak svoju emociju a upravo nakit koji nosimo ih čuvaju, poneku poruku, ponekad tajnu koju samo mi znamo. U nakitu čitamo priče, sjećanja, emocije iz prošlosti ili prve redove onoga što nam sudbina zapisuje za budućnost. Destina Nakit je taj zapis naših sjećanja, emocije, ali i odraz našeg karaktera, stila, jer samo odvažna, samouvjerena, emotivna, senzualna, moderna žena može se pronaći u stilu dizajna kojeg krasi nakit Destina. Destina je priča o ljubavi. Ljubav nije stvar, ali je Destina nakit uvijek stvar ljubavi.

Stvar ljubavi prema samom sebi ali još više stvar ljubavi prema voljenim, jer nakit koji poklanjamo sija sjajnije nego onaj koji uzimamo za sebe. Destina je nakit koji uvijek donosi sreću onome koji poklanja i onome kojem je poklonjeno. Baš kao što je svaka ljubav posebna, Destina nakit je poseban i personaliziran baš za onoga kome je namijenjen. Dizajn, koji se gleda širom otvorenih očiju i koji širom otvara srca. Trenutak ljubavi zamrznut u vremenu, obložen 14. karatnim zlatom. Destina je nakit sretne ruke jer se svaki komad ručno izrađuje prema vašoj narudžbi za vašu sreću.

Nakit koji sija da bismo sijali od sreće. Destina je priča sa sretnim početkom koja nema kraja. Tvoja priča, koju noseći svakodnevno na sebi, nosiš i podsjetnik na te lijepe trenutke ljubavi, sreće, osoba, obećanja i poruka, stila koji je poseban baš kao i ona koja ga nosi. Ispod svakog modela dizajnerica na svom Instagram profilu piše razne priče i trenutke zabilježene u Destina modelima. Tamo ćete naći inspiraciju, posebno muškarci kojima možda ponekad nedostaje pravih riječi kojima će iskazati emocije svojoj dragoj. Destina će vam pomoći u tome. Destina. Nakit koji vas čini sretnima!

Instagram: nakit_Destina

Mail: [email protected]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti