Preminuo bivši partner Liz Hurley: Sumnja se na samoubistvo

Piše: Redakcija

Foto: Daily Star

Steve Bing, filmski producent i koautor “Kangaroa Jacka”, tragično je preminuo u dobi od 55 godina. Prema TMZ-u, umro je nakon što je pao s 27. sprata luksuzne stambene zgrade u losanđeleškom kvartu Century City. Njegova publicistica Michelle Bega potvrdila je vijest, rekavši za Sky News da je “preplavljena pokušavajući obraditi ovaj nevjerovatni i tužni događaj”.

Kangaroo Jack' Writer Steve Bing Dead After Jumping Off Building ...

Foto: nyob.news

Glasnogovornik LAPD-a potvrdio je da istražuje smrt koja se dogodila na Bulevaru u Santa Monici u ponedljeljak oko 13 časova, ali potvrdio identitet te osobe.

Nakon toga identitet je potvrđen da se radi o Steveu Bingu, ali se sada čega uzrok smrti. Neki tvrde da se radi o samoubistvu jer je Bing patio od depresije.

Bing, koji je osnovao produkcijsku kuću Shangri-La Entertainment, navodno je napustio Stanford nakon što je naslijedio 600 milijuna dolara od djeda koji se bavio nekretninama. Nakon toga ganjao je karijeru u Hollywoodu, a prvi film s velikim budžetom koji je producirao bio je Uhvatite Cartera (Get Carter, 2000.) sa Sylvesterom Stalloneom.

Imao je dvoje djece, Damiana Hurleyja iz veze s Elizabeth Hurley i kćerku Kiru Bonder, koju je dobio s bivšom profesionalnom tenisačicom Lisom Bonder.

Pročitajte još