Damir Marjanović: Koliko još ovakvih sudbina

Piše: Redakcija

Potresen smrću mlade majke troje djece, porodilje Belme Šoljanin (37) među hiljadama onih koji su komentirali njen prerani odlazak je i prof. dr. Damir Marjanović koji je također nedavno na svojoj Facebook stranici objavio da su na Corona virus pozitivni i on i njegov sin Tin.

-Koliko još ovakvih sudbina, koliko još ovakvih priča, koliko još ovakvih žrtava treba da se shvati da ovo nije holivudski film i da ovi ljudi neće oživjeti u nekoj drugoj ulozi, u nekoj drugoj franšizi? Ovo je realnost i ovo je stvarnost! Ovo se dešava nama (a ne nekom drugom) ovo se dešava ovdje i širom svijeta a ne u nekom imaginarnom virtualnom blockbuster-u. Počivajte u miru Belma i sve druge Belme, Samiri, Almeri, dr Pašagići…. – napisao je profesor Marjanović.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti