Saša Kapor emotivnom porukom čestitao rođendan Nikolini Kovač

Piše: Dž. S.

Pjevačica Nikolina Kovač važi za jednu od najljepših pjevačica na estradi. Rođena Sarajka, danas slavi svoj rođendan. Nikoline je dobila brojne čestitke od svojih prijatelja, ali i jednu od najljepših, najemotivnijih, a to je od svog supruga Saše Kapora.

Pjevač na svom Instagramu podijelio je story u kojem je lijepoj Nikolini, ženi svog života i majci njihove djece čestitao na svoj način.

-Život sa tobom i naša dva anđela je kao san koji se ostvario. Nikada neću morati da se probudim jer je to moja java. Zahvalan sam Bogu na svemu što mi je pružio i što slijedi na životnom putu. Srećan rođendan mama žele ti Nikoleta, Nikolaj i Saša.Ps. Volimo te beskrajno- napisao je Saša na Instastoryju.

Podsjećamo,  Nikolina Kovač  i njen suprug Saša Kapor  nedavno su proslavili  1. rođendan svoje kćerke Nikolete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti