Nekadašnja slatkica zaprepastila izgledom

Piše: Redakcija

Alicia Silverstone, najpoznatija po ulozi u filmu “Djevojke s Beverly Hillsa” te u muzičkom spotu Aerosmitha za pjesmu ‘Cryin’ sada izgleda gotovo neprepoznatljivo. Glumica je svoj besprijekoran izgled njegovala dugi niz godina, no u posljednje vrijeme se poprilično zapustila. Osim što je dobila nekoliko kilograma, Alicia se prestala sređivati pa je sada najčešće viđamo u trenerkama i širokim sportskim majicama. Inače, ono što je vjerovatno doprinijelo njenom zanemarivanju fizičkog izgleda je razvod od dugogodišnjeg supruga.

Foto: Daily Mail

U februaru 2018. godine saznalo se kako se glumica rastaje od muzičara Christophera Jareckog i to nakon čak 20 zajedničkih godina, od kojih su 13 proveli u braku. – – Oni se još uvijek snažno vole i poštuju jedno drugo te će ostati vrlo bliski prijatelji, no donijeli su zajedničku odluku da će se rastaviti nakon što su zajedno proveli 20 godina. Imaju zajedničkog sina i ostat će ravnopravno brinuti o njemu – rekao je tada glasnogovornik para. Mnogima je ovo bio veliki šok, jer su slovili za jedan od najstabilnijih parova, no niko nije niti mogao znati da u njihovom braku ne cvjetaju ruže, jer su oboje bili vrlo samozatajni po tom pitanju. Ipak, da nije sve tako crno dokazuje Alicijin Instagram na kojem glumica često objavljuje fotke iz mladosti, ali i one na kojima je sređena te podsjeća na verziju sebe koju su svi obožavali i idolizirali.

View this post on Instagram

Friday mood. Ya feel?

A post shared by Alicia Silverstone (@aliciasilverstone) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti