Brad Pitt i Jennifer Aniston: Nakon dugih 15 godina ponovo zajedno

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Iako je sada već svima jasno da Jennifer Aniston i Brad Pitt ipak nisu obnovili svoju romansu, njihovi obožavaoci i dalje ne gube nadu da će se bivši supružnici ipak sresti. I premda su se već sreli na dodjeli nagrada SAG održanoj ove zime, to je bilo samo u prolazu pa njihovi fanovi žele videti pravo ujedinjenje, ako ne u vidu Brada i Jenn kao para, onda bar u vidu njihove saradnje. Sada portal MarieClaire.uk iznosi da će se Jenn i Brad stvarno ujediniti i to pred kamerama, a to je potvrdila i sama Jennifer na svom Instagramu.

Glumac Sean Penn pokrenuo je još 2010. godine humanitarnu organizaciju CORE, a ovog petka (21. august), organizuje online radionicu koja će se prenositi putem Facebook-a i TikTok-a, i na njoj će učestvovati brojne holivudske zvijezde, pa tako i Brad Pit i Jennifer Aniston.

Poenta radionice je da se skupe sredstva potrebna za borbu protiv Corona virusa, a forma radionice trebalo bi da bude ležerna i u vidu opuštenog druženja između najpopularnijih holivudskih glumaca i glumica.

Sve naravno zanima hoće li se Jenn i Bred javiti svako iz svog doma ili će se naći na istoj lokaciji, ali jedno je sigurno, ovo će biti prva javna saradnja slavnih bivših partnera poslije razvoda, što je samo po sebi događaj, pogotovo zbog toga što glumac i glumica svih ovih 15 godina od razvoda ističu kako su ostali dobri prijatelji.

 

Pročitajte još