Izolacija probudila kreativnost: Severina kao Monica Belluci

Piše: Redakcija

Splitska pjevačica Severina je prije deset dana potvrdila kako je pozitivna na koronavirus, te se još uvijek nalazi u samoizolaciji.

– Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… I plešući! Tako volim plesati da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i nazad – napisala je pjevačica nekoliko dana kasnije te zahvalila svima na podršci i ljubavi.

View this post on Instagram

Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

A post shared by Severina (@severina) on

No, u izolaciji je probudila i kreativnost pa je uz pomoć jedne od aplikacija dostupnih za mobilne telefone napravila video u kojem se “transformirala” u italijansku zavodnicu Monicu Bellucci (55).

Putem aplikacije “našla” se u kultnoj sceni romantično-ratnog filma “Malena” u kojoj izazovno odjevenoj italijanskoj glumici nekoliko muškaraca pali cigaretu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti