Nakon priča da suprugu vara s muškarcem, fatalni Ezel pokazao svoju nježnu stranu

Piše: Redakcija

 

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/CEUPghogS-j/

Poznati turski glumac Kenan İmirzalıoğlu, našoj publici poznatiji kao Ezel iz istoimene turske sapunice i njegova supruga Sinem Kobal ove godine postaju roditelji. Turski mediji su ranije pisali kako par očekuje djevojčicu, no, čini se da u njihov dom ipak dolazi dječak.

Ono što je posebno uzdrmalo tursku javnost početkom ovog mjeseca jeste vijest da je turski glumac prevario trudnu suprugu i to s 37-godišnjim glumačkim kolegom. Kenan je jedan od najpopularnijih glumaca u rodnoj zemlji, a iako se posljednjih godina nastojao povući iz javnosti, mediji ne prestaju iznositi detalje iz njegovog privatnog života. Iako je već četiri godine u braku s 13 godina mlađom kolegicom Sinem Kobal, sve su glasnija šuškanja da je 46-godišnji glumac homoseksualac.

Ovakve Navode nisu demantirali ni on, a ni njegova supruga, no čini se da su ovakve priče izmišljene. Naime, fatalni Ezel ovih dana pokazao je svoju nježnu stranu i sa suprugom se pojavio na trudničkom pregledu.

Par je fotografiran ispred bolnice gdje je njegova supruga izvršila kontrolu, a lijepa Sinem, također glumica, obukla je ružičastu trudničku haljinu. Na fotografijama takođe vidimo da se par ponaša odgovorno i da nosi maske zbog Covida 19 kao i to da Kobal i Imirzalıoglu izgledaju pomalo iznenađeni ovim neočekivanim fotografisanjem.

– Ostala su nam posljednja dva mjeseca. Hvala Bogu sve je uredu – kratko je kazao glumački par za turske medije.

View this post on Instagram

İyiki doğdun Sevgilim😍

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti