Katy Perry i Orlando Bloom dali ime kćerkici, pjesma joj je prethodila

Piše: Redakcija

Katy Perry (35)  i Orlando Bloom (43) postali su roditelji devojčice koja se proteklih mjeseci sa nestrpljenjem iščekivala. Holuvudski glumac i njegova supruga do sada se nisu lično oglašavali povodom dolaska kćerke na svet, ali je informaciju o njenom rođenju prvoži objavio UNICEF čiji su Perry i Bloom ambasadori.

Djevojčici su dali ime Daisy Dove Bloom. Twitteraši su odmah zaključili i zašto je Katy ove godine snimila pjesmu “Daisies”. Kako pišu na Twiztteru, “Daisy” je pjesma o hrabrosti i snazi, Dove (golubica) simbol mira, nade, hrabrosti i slobode..

Preslatka fotografija kao znak dolaska na svijet kćerkice objavljena je na Instagram profilima Perry i Blooma, uz saopćenje UNICEF-a.

– Dobrodošla na svijet, Daisy Dove Bloom. Počastvovani smo da vam predstavimo našeg novog ambasadora. “Mi lebdimo od ljubavi, jer je naša ćerka na svijet stigla sigurna i zdrava. Ali znamo da smo među srećnicima i da ne može svako da iskusi ovako mirno rađanje, kao što je to bilo naše. Zajednice širom sveta i dalje imaju manjak zdravstvenih radnika i svakih jedanaest sekundi umre trudnica ili novorođenče, uglavnom od uzroka koji se mogu sprečiti. Od COVID-19 mnogo više novorođenih života je u riziku zbog povećanog nedostatka vode, sapuna, vakcina i lekova koji sprečavaju bolesti. Kao roditelji novorođenčeta, ovo nam slama srce, kao što saosjećamo sa roditeljima koji se bore sada više nego ikad”, rekli su nam Katy i Orlando – stoji u saopćenju UNICEF-a.

View this post on Instagram

Posted @withregram • @unicef Welcome to the world, Daisy Dove Bloom! We are honoured to introduce Goodwill Ambassadors @KatyPerry and @OrlandoBloom’s new bundle of joy.⠀ ⠀ “We are floating with love and wonder from the safe and healthy arrival of our daughter,” Katy and Orlando told us.⠀ ⠀ “But we know we’re the lucky ones and not everyone can have a birthing experience as peaceful as ours was. Communities around the world are still experiencing a shortage of healthcare workers and every eleven seconds a pregnant woman or newborn dies, mostly from preventable causes. Since COVID-19 many more newborn lives are at risk because of the increased lack of access to water, soap, vaccines and medicines that prevent diseases. As parents to a newborn, this breaks our hearts, as we empathize with struggling parents now more than ever.⠀ ⠀ “As UNICEF Goodwill Ambassadors, we know UNICEF is there, on the ground, doing whatever it takes to make sure every expecting mother has access to a trained health worker and access to quality healthcare. In celebration of the heart we know our daughter already has, we have set up a donation page to celebrate DDB’s arrival. By supporting them, you are supporting a safe start to life and reimagining a healthier world for every child. We hope your ♥️ can bloom with generosity.⠀ ⠀ Gratefully-⠀ ⠀ Katy & Orlando.”⠀ ⠀ Please tap the link in our bio to support the most precious gift: a healthy child.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti