I sa 73 godine glumac ljubi novu, mnogo mlađu, a ponosan je i na svoj izgled

Piše: Redakcija

 

(Foto: Daily Mail)

 

Britanski glumac Charles Dance (73) , najpoznatiji po ulozi u HBO seriji “Igra prijestolja”, zadivio je sve fotografijama s venecijanske plaže. Na njoj je pokazao i za mnogo mlađe od sebe zavidnu figuru, s obzirom na svoje godine, a posebno je izazvao pažnju ljubeći mnogo mlađu saputnicu. Ponosno je pokazao svoje mišiće u kupaćim gaćama, a inače je u Veneciji promovirao svoj novi film.

(Foto: Daily Mail)

Inače, Dance je nakon skoro 35 godina braka ostavio svoju suprugu Joannu Haythorn s kojom je bio oženjen od 1970. do 2004. godine i imaju dvoje odrasle djece. Nakon rastave ljubio je glumicu Sophiju Myles koja je u to vrijeme imala nešto više od 20 godina, ali ljubav nije dugo potrajala. Povezivali su ga i s manekenkom Shambhalom Marthe, a s glumicom Eleanos Boorman u vezi je bio četiri godine. Nakon što su se zaručili 2012. godine dobili su kćerku, ali je rastava uslijedila vrlo brzo.

Ime svoje nove djevojke još nije otkrio, ali fotografi su ga s njom uhvatili u nekoliko navrata ovoga ljeta. “Daily Mail” koji izvještava o njegovom “slatkom” opuštanju na suncu, pozvao je i svoje čitatelje da, ukoliko znaju ko je misteriozna plavuša u pratnji popularnog glumca, to jave ovom britanskom magazinu.

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti