Dok se šuška o razvodu: Catherin Zeta Jones i Michael Douglas nikad ponosniji na djecu

Piše: Redakcija

Dok se uporno šuška o razvodu jednog od najpopularnijih glumačkih parova na svijetu Catherine Zete Jones i Michaela Douglasa (76), 51-godišnja oskarovka, na Instagramu dijeli trenutke porodične sreće.

Iako rijetko obajvljuje fotografije svoje djece, ovih dana zaplijenila je pažnju medija slikom svojih tinejdžera i porukom:

-Ljeto je službeno završilo u našoj porodici. Danas se i naši mladi vraćaju učenju. Na različite načine, bez presedana. Volim vas oboje … I poruka za svu djecu. Znanje je ključ života. Dakle, borite se. I ovo će proći – napisala je slavna glumica uz fotografiju sina Dylana (20) i kćerke Carys (17), za koje su mnogi ocijelili da liče na majku.

Posebno Carys plijeni pažnju kao i Zeta Jones u mlađim danima, jer očarava stilom i ljepotom. Nedavno je na Instagramu osvanula i slika Carys s porodičnog odmora po Evropi, gdje je pozirala u bijeloj svilenoj haljini.

-Moja djevojčica u bašti – napisala je tada Catherine.

View this post on Instagram

My girl, in the garden.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Zeta Jones i kćerka več su zajedno bile dio modne kampanje u Rimu, a svi su se složili u tome da Carys nevjerovarno podsjeća na Catherine.

Michel Douglas i Catherine Zeta Jones u braku su već 20 godina, a 25-godišnja razlika u godinama često je spominjana kao razlog njihovih rfastzava. Međutim, dugogodišnji razvodi ostali su samo na medijskim napisima.

Douglas nikada nije krio koliko voli Catherine, a on na svom IUnstagramu često podijeli porodične fotografije.

 

 

Pročitajte još