Kćerka Cindy Crawford u strasnom zagrljaju s djevojkom

Piše: Redakcija

Kćerka top-modela Cindy Crawford i njenog supruga, bivšeg modela i poduzetnika Randeja Gerbera, Kaia Gerber, koja je i sama ostvarila upješnu modnu karijeru proslavila je 19. rođendan.

View this post on Instagram

nineteen 🖤

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

U zadnje vrijeme sve više se priča o njenoj seksualnoj orijentaciji, jer se ne odvaja od otvoreno biseksualne kolegice Cara Delevingne, a cure su na Black Lives Matter protestima uhvaćene u zagrljajima i nježnim pogledima.

Zatim su napravile identične tetovaže na stopalima te krenule zajedno u teretanu, a na proslavi rođendana, Kaia se našla u klinču s prijateljicom Heather Sage koja je objavila fotografiju njihovog poljupca te čestitala manekenki rođendan. “Slavljenica… volim te”, napisala je.

View this post on Instagram

birthday baby 💞 je t’aimeeeee !!!

A post shared by Heather Sage 🕊 (@heathersblair) on

Ipak, Cindy je danas čestitala kćerki rođendan te na Instagramu objavila njenu sliku iz djetinjstva.

Inače,, nedavno se počelo šuškati i kako Kaia ljubi glumca Jacoba Elordija, no nikome više nije jasno želi li ovime skrenuti pozornost sa veze s Jacobom ili je možda Jacob paravan.

Cindy se nije oglašavala na ovu temu, no ranije je istaknula kako za kćerku i sina itekako pazi da ne upadnu u zamke šoubiz svijeta u kojem ona pliva već dugi niz godina, prenosi RTL.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti