Zvijezdi turske sapunice “Strasti orijenta” Corona spasila brak

Piše: Redakcija

Nakon pet godina braka počelo se šuškati o razvodu Beren Saat, heroine turskih dramskih serija „Izgubljena čast“ i „Strasti orijenta“, od pjevača Kenana Doğulua. Sredinom prošle godine glumica je na društvenim mrežama dužom objavom indirektno potvrdila ovu vijest, a turski mediji zaključili su kako je petogodišnjem braku s muzičarem nedvojbeno došao kraj.

View this post on Instagram

Yıllar hızla akıp geçti ve bir yaşımıza daha girdik. Katlanarak büyüyen sevgim ve saygım mutluluğuma rehber ve ışık oldu. Her geçen gün daha iyi tanımak ve sarılmak, her türlü güçlüğü birlikte aşabilmek, yalnızlıktan uzak, bir o kadar güvende hissetmek ne güzel bir duygudur. Ne şanslıyım ki seni görmüş, bilmiş ve aşık olmuşum. Dünyama kattığın güzellikler ve sevildiğimi hissettiğim her an için ve verdiğin ilhamla kelimeler ve notaları buluşturduğum şarkılarıma yuvalık yaptığın için kalplerce teşekkürler anlayışlı, nazik, okyanus kalpli sevgilim 💚 Yıldönümümüz kutlu ve mutlu olsun🙏🏻 Can kenarında yerin hep sevda yanı❣️

A post shared by Kenan Doğulu (@kenandogulu) on

– Hvala što si mi bio partner u ovoj nesretnoj romansi. Ti ćeš nastaviti pisati nove pjesme. U meni nije ostalo ni ljutnje ni kajanja, jer si vrijedan svake moje suze. Bilo kako bilo, voljela sam te voljeti. Sretan rođendan, zaljubila sam se u tebe! – napisala je tada Beren, čiji su obožavatelji ostali zbunjeni jer je ujedno napisala ljubavno pismo, rođendansku čestitku i potvrdu razvoda, iz čega se može zaključiti da se par rastao sporazumno, kao i da su ostali u dobrim odnosima.

Poslije tragične smrti prvog dečka Beren Saat dugo se bojala pustiti novog muškarca u svoj život. U intervjuima je ponavljala da na muško-ženske odnose gleda kao na partiju šaha jer nikad ne znaš što će ti donijeti sutra. U februaru 2012., zaljubila se u pjevača Kenana Dogulua, koji je 2007., predstavljao Tursku na izboru za najbolju pjesmu Europe. Zaručili su se dvije godine kasnije, a vjenčali 29. jula 2014. u Los Angelesu. Zavjete ljubavi izmijenili su na kalifornijskoj plaži pred prijateljima i rodbinom. Medeni su mjesec proveli u Kaliforniji, a na povratku u Tursku govorili da su sretniji više no ikada, tako da je njana objava od prošle godine šokirala njene pratioce.

A onda je početkom ovog ljeta Saat objavila kako su zahvaljujući izolaciji opet sretno zaljubljeni jedno u drugo:

– Puno smo letjeli, prekidali, razišli se, ponovno se našli, smijali smo se i plakali dok nam nije ponestalo daha, postali smo idoli, postali smo izdajnici, ovaj put smo rekli dobro je, postali smo nerazdvojni, postali ljubavnici, prijatelji, igrači, supružnici, zajedno prošli teške dane, postali muza jedno drugome, u svim fazama naše kompletne veze. Kad smo rekli da je naš život gotov, spojila nas je glazba. Izlazim iz dana provedenih u karanteni i opet ti se divim. Svaka ideja koju daš svakoj pjesmi, svaka nota koju sviraš nosi naš sklad u vječnosti, neka to bude brak kojim ne možemo upravljati…“

Da im se brak s ruba razvoda stvarno obnovio dokaz su i njihove nedavne objave na društvenim mrežama sa zajednjičkog ljetovanja u Česmi. U opisu svoje fotografije Beren je navela da ju je fotografirao Kenan, a i on je nju potpisao na svoje. Mnogi smatraju kako je izolacija upravo pozitivno utjecala na njih te da su se zbog pandemije Corona virusa još više zbližili, te riješili sve nesuglasice do sada.

Pročitajte još