Irina Shayk i Bradley Cooper: Pomirenje u tajnosti?

Piše: Redakcija

AFP

Bradley Cooper i Irina Shayk nisu viđeni zajedno u javnosti od februara ove godine. Glumac i redatelj i Irina koja je inače supermodel imaju trogodišnju kćerkicu Leu De Seine zbog koje su ostali u dobrim odnosima, no do danas niko nije znao u koliko dobrim odnosima, dok nisu vđeni na ulicama New Yorka u zagrljaju.

Iako nema riječi o pomirenju, čini se kako su bivši zaručnici u boljim odnosima nego što se mislilo. Naime, viđeni su tokom jednog od susreta kada su se veselo smiješili i grlili, a zatim su otišli svako na svoju stranu.

Irina je tokom izolacije viđena nekoliko puta u Bradleyjevom stanu u New Yorku, no nikad se nije saznalo šta se događalo iza zatvorenih vrata. Ipak, kako pišu američki mediji, mnogi smatraju da je Corona virus i izolacija pozitivno utjecala i na ovaj par, te da su se u tajnosti ipak pomirili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti