Nina Morić: Sine moj, samo da te vidim na pet minuta

Piše: Redakcija

Bivša hrvatska manekenka s italijanskom adresom Nina Morić (43) nakon što se njen 18-godišnji sin Carlos Maria Corona, s prvim danima punoljetnosti, prošlog mjeseca odlučio preseliti k ocu Fabriziju, podijelila je emotivni status na društvenim mrežama.

– Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti – napisala je Nina Morić sinu na Instagramu.

U jednoj od idućih objava sinu je poručila da je nabavila mačka kojeg je nazvala Mjesec.

– Konačno je stigao Moon. I tako bih htjela da ga konačno upoznaš. U konačnici, zajedno smo ga htjeli. I on je magičan, pričala sam mu o tebi… i nekako mislim da te on već poznaje – zaključila je manekenka.

Na upite pratitelja koji su komentirali vapaje za sinom, zašto je on otišao živjeti kod tate, Morić je bila jasna: “Zato što ima 18 godina i stoga on odlučuje gdje će živjeti. Vjerojatno se s tatom bolje zabavlja. Kako se čini, ja sam previše dosadna”.

Inače, 18-godišnji mladić na pragu punoljetnosti startao je kao model za modni brend koji je kreirao njegov otac pa je možda i to jedan od razloga zašto je majčin milanski dom zamijenio očevim u istoj prijestolnici mode, piše Jutarnji list.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti