Zajedno su 37 godina, ali se nikada nisu vjenčali

Piše: Redakcija

Foto: People.com

Goldie Hawn i Kurt Russell jedan su od onih parova zbog kojih vjerujemo u ljubav. Ove zvijezde prohodale su na Valentinovo 1983. godine, a njihova ljubav je i nakon 37 godina snažnija no ikad. Ipak, iako su skupa gotovo četiri desetljeća, Hawn i Russell se nisu vjenčali. Hawn je prilikom intervjua za Loose Women otkrila i zašto:

– Bili bismo odavno razvedeni da smo se vjenčali. Brak je zanimljiva psihološka stvar. No ako vi smatrate da je vama potrebna takva veza s nekim, onda je važno vjenčati se. Kurt i ja volimo taj osjećaj slobode koji nam daje činjenica što nismo u braku, a iako imamo toliku slobodu, oboje smo odlučili ostati.

Par ima jedno zajedničko dijete, sina Wyatta Russella, a oboje imaju i djecu iz prethodnih brakova. Hawn je majka Olivera i Kate Hudson koje je dobila u braku s Billom Hudsonom, a Kurt ima i sina Bostona Russella s bivšom suprugom Season Hubley. Osim na ljubavnom planu, ovim je golupčićima uvijek išlo poprilično dobro i na poslovnom planu. Goldie je dobitnica Oscara koja je briljirala u mnoštvu sjajnih filmskih uradaka, a Kurt se može pohvaliti nominacijom za Zlatni Globus.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kate Hudson

Goldie Hawn i Kurt Russell

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti