Nova djevojka Breda Pitta odgovorila mrzi li Angelinu Jolie

Piše: Redakcija

Foto: Pagesix.com

Njemačka manekenka Nicole Poturalski, kako je to već objavljeno prošloga mjeseca, nova je djevojka 29 godina starijeg holivudskog zavodnika Brada Pitta (57).

Otkako je vijest objelodanjena mediji ne prestaju tragati za detaljima i podsjećati na sve brakove i avanture slavnog glumca, ali i njegov odnos sa zvijezdom svjetske glumačke scene Angelinom Jolie.

No, ono što posebno zanima javnost jeste šta Pittove bivše i sadašnje žene i djevojke misle jedna o drugoj.

Nicole, ako je suditi po njenoj otvorenosti na društvenim mrežama, nema zadršku javno o tome komentirati. Tako je na Instagramu uz svoju fotografiju u uskoj haljini objavila status da “sretni ljudi ne mrze”, a onda i otvoreno odgovorila na kritički komentar jednog od pratitelja:

-Ako je tako, zašto onda ti i Brad mrzite Angelinu? Prakticiraj ono što propovijedaš, djevojko.

Nicole je uzvratila.

– Ne mrzim nikoga – napisala je, a pratitelj je nastavio:

-Dobro je znati. Onda nemojte brisati komentare o njoj. Predragocjena je kao i svi – napisao je on, a polemika se nastavila i od drugih komentaotra, ali Nicole se više nije uključila u tu raspravu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti