Karleušin nastup: Oskudan donji dio, a grudi prekrivene samo trakicama

Piše: Redakcija

Svaki nastup Jelene Karleuše pravi je spektakl. 42-godišnja balkanska zvijezda ulaže puno truda u scenske nastupe do najsitnijeg detalja, a ono što obožava jesu i oskudni kostimići u kojima se pojavljuje na koncertima i ostalim nastupima.

View this post on Instagram

Gang🔫

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ništa drugačije nije bilo niti prošle srijede kada je nastupila na poznatom beogradskom splavu Port. U oskudnom i neonski zelenom kostimu te istim takvim čizmama iznad koljena, Jelena je još jednom dokazala kako joj nema ravne, jer ko bi nešto ovakvo nosio poput nje te još u tome imao energični nastup?

Naime, donji dio bio je vrlo oskudan, kao i onaj gornji gdje su joj grudi prikrivale samo trake. Uprkos tome, Jelena je kao uvijek prštala samopouzdanjem, a na ovakva izdanja ionako smo se već navikli kod nje. Zanimljivo, pjevačica tvrdi kako ovako utrenirano tijelo ima samo od pažljivog odabira onoga šta jede, dok vježbanje mrzi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti