Bila je časna sestra koja se zaljubila u profesora: Danas snima porno filmove

Piše: Redakcija

Mlada Kolumbijka Yudi Pineda napravila je jedan od najluđih zaokreta u historiji “mijenjanja” karijera.

– U školi su nas posjetile časne sestre i u tom trenutku sam odlučila kako želim biti poput njih – objasnila je Pineda. Tada je tek napunila deset godina i otišla je u samostan u kojem je provela osam godina gdje se školovala za časnu sestru.  Ipak, nebo je imalo drugo planove. Zaljubila se u fatalnog učitelja i odlučila napustiti samostan, piše The Sun.

Zaposlila se u jednoj kompaniji, a u to vrijeme upoznala je i Juana Bastosa. Bastos nije bio učitelj već je pronalazio modele koji bi radili za njegov webcam portal za odrasle.  Za one koji ne znaju, na takvim portalima djevojke se skidaju pred kamerom, a oni koji su u tom trenutku na portalu mogu gledati “umjetničku tačku” modela. Uz dodatno plaćanje mogu se odvojiti i s modelom završiti u online verziji “privatne sobe”.

Odrasla i ipak malo “nečasnija” Yodi prihvatila je poziv na audiciju i zadovoljila Bastosove kriterije te dobila posao.

–  U početku sam se osjećala loše zbog posla kojim sam se počela baviti. No, ubrzo sam se pomirila s tim. Također se osjećam dobro kad idem u crkvu. Nikad ne propuštam mise ni druženja petkom, subotom i nedjeljom – rekla je iskreno Pineda.

Priznala je i kako ju je  svećenik pokušao odgovoriti od te odluke no ona ga nije poslušala. Svoju novu poziv naziva decentnim i umjetničkim i uvjerava kako u tome nema ništa loše.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti