Pjevač objavom o majčinoj posjeti raznježio sve

Piše: Redakcija

 

 

Božo Vrećo, jedan od najpoznatijih interpretatora modernog sevdaha, jedinstven je u iskazivanju emocija posebno prema majci. Ovih dana mama Mila mu je došla u posjetu, a on je to opisao ovako:

-Moja srna, moj život, moja snaga! Zahvalan za svu ljubav i pažnju i mudrost kojom me obasipa i nadahnjuje, bodri i hrabri, blagosilja i krijepi, inspiriše i sjetuje. Majka je ona koja vas nauči da sijate i u tami i da nikada ne izgubite svoj sjaj i vjeru u sebe, od prvih koraka pa evo do mojih tridesetih, tu je, otkucaj srca koji se uzajamno pretače i miris ruža gdje god njena laka noga kroči. Hvala Mila moja – napisao je Vrećo uz fotografiju objavljenu na društvenim mrežama.

Osim toga, Božo je najavio i svoje učešće na Porto Etno Festivalu koji će se održati u sklopu projekta Rijeka 2020 – Evropska prijestonica kulture od 1. do 3. oktobra. Hrvatski kulturni dom na Sušaku, terasa hotela Neboder i trg ispred Građevinske škole bit će mjesta susreta, muzike i dobre hrane iz svih dijelova svijeta, najavljeno je. Festival je nomadskog karaktera s potpuno novim lokacijama, a ove godine održava se po četvrti put.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti