Zaljubljeni general nokautiran, Ljupka brutalna: “Zaslužio je tupim nožem da mu se glava skine”

Piše: Redakcija

Nakon što je policijski general Dragiša Simić iznio svoju verziju priče u kojoj mu je dugogodišnja ljubavnica, pjevačica Ljupka Stević razlupala automobile, oglasila se i ona na društvenim mrežama brutalnom objavom.

Ljupka Stević (Foto: Instagram)

– Znači ne palim TV često, ali sad jesam… i vidim javno osudjuju Ljupku jer je dečku od 10 godina razbila auto, kao ona je agresivna, on je žrtva. Svako ko prevari dečka, djevojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom, to je najmanje što je mogla da uradi. Pravda za Ljupku Stević – podijelila je pjevačica riječi jednog svog pratioca na Instagramu.

Zaljubljeni general Simić, prvi put se pojavio sinoć u emisiji TV Pink nakon napada Ljupke Stević, i to sa pocijepanom usnom od udarca!

Dragiša Simić (TV PInk)

– Šteta na autima je poprilično velika. Ova posjekotina jeste od nje. To je plod njene ljubomore. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ali njen gest nije ispravan. Nisam siguran da li me je prisluškivala, ne mogu to da tvrdim, znam da se o tome polemiše. Privatni život je moja stvar. To nije važno. Ovo je veoma neprijatno. Nedavno sam postao deda, neugodno mi je. Iza mene je težak period, da objasnim ženi i djeci šta se desilo… Ona sad ima zabranu prilaska – rekao je Dragiša.

Pročitajte još