Pidžama, štikle i boca alkohola: Britanska starleta u provodu

Piše: Redakcija

Pratite li britanske reality showove, ne postoji šansa da ne znate ko je plavokosa Chloe Ferry. Riječ je o 25-godišnjoj Britanki iz Newcastlea koja je danas jedna od najpoznatijih TV ličnosti, a dosad se pojavljivala u reality showovima “Geordie Shore” i “Celebrity Big Brother”, no gostovala je i u nekoliko drugih poput “Ex on The Beach” te “Just Tattoo of Us”.

View this post on Instagram

Insta vs reality😂

A post shared by Chloe Ferry💀 (@chloegshore1) on

Svoje pratitelje na Instagramu redovito časti golišavim fotografijama koje su je također proslavile, iako je potpuno jasno kako je lice i obline dorađivala kod estetskog hirurga. Sada su je paparazzi uslikali kako s prijateljicom izlazi iz noćnog kluba “Bijoux”, a izgleda da su se itekako proveselile. Plavuša je na sebi nosila uski minijaturni top ispod kojeg je bilo očito da ne nosi ništa, tajice koje su izgledale kao donji dio pidžame i štikle, a u ruci je nosila bocu alkoholnog pića.

View this post on Instagram

queens❤️

A post shared by Chloe Ferry (@queenchloeferry) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti