Doris Pinčić se pojavila u emisiji s modricama na koljenima

Piše: Redakcija

Voditeljka Doris Pinčić Rogoznica pojavila se sa modricama na koljenima jutros na malim ekranima. I pogađate – bilo je to dovoljno da sve ostalo što se dešavalo u emisiji padne u drugi plan, a da se ona nađe na meti vulgarnih komentara.

Među tim komentarima su i sljedeći: “Kad poslije razvoda daš sebi oduška”, “Dogi stil na otvorenom” pa onda i kontra odgovor: “Nije. Laktovi i dlanovi su netaknuti”.

Pojedini gledaoci u prozoru sa malih ekrana nisu vidjeli ništa neprimjereno već su se zabrinuli za zdravlje voditeljke. Neki su ipak pokušali da budu “duhoviti” pa su napisali da je možda prala tepihe ili klečala na kukuruzu.

Doris na malim ekranima

Doris se inače trudila da haljinom prikrije modrice, ali se odjeća non stop povlačila. Pretpostavljamo da zbog prirode rana nije mogla da ih zamaskira nekim kozmetičkim sredstvom. A i što bi? Da bi izbjegla nepristojne komentare? Šminka nije odbrana od njih jer je srž problema mnogo dublja i ozbiljnije prirode.

Podsjećamo, Doris Pinčić Rogoznica razvela se prije nekoliko mjeseci od muzičara Borisa Rogoznice sa kojim je od 2013. bila u braku i sa kojim ima kćerku Gitu (2) i sina Donata (6).

Razvod su pratile priče da je on razmjenjivao eksplicitne poruke sa muzičarkom i dominom Aleks Ognjenom.

Pročitajte još