Prijatelj tvrdi da zvijezda “Beverly Hillsa” umire

Piše: Redakcija

Shannen Doherty (49), američka glumica najpoznatija po ulogama Brende Walsh u tinejdžerskoj seriji “Beverly Hills”, i Prudence Halliwell u “Čarobnicama”, ponovo se bori za život.

Iako je prije nekoliko godina pobijedila karcinom dojke i vratila se na male ekrane, u februaru ove godine objavila je da se rak vratio i da je sada u posljednjem, 4. stadiju.

Karcinom se proširio na limfne čvorove. Kako se povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako je ona, a odgovor na to dao je sada njen kolega popularni Brendon iz serije, a danas 51-godišnji Jason Priestley koji je danas također neprepoznatljiv u odnosu na period kada je glumio u nekada superpopularnom “Beverly Hillsu”.

U razgovoru za TV stanicu Studio 10 kazao je kako je Doherty u “prilično dobrom duhu” i kako se neće prestati boriti svim silama za život.

–  Shannen je stvarno jaka devojka, ona je borac i uvijek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može –  kazao je Jason koji je u seriji glumio njenog brata Brendona.

Njegove riječi nisu nažalost utješile fanove Shannen Doherty i serije koja je obilježila 90-te, jer su se nadali da se glumica uspjela izliječiti. Ipak, jasno je isto tako da nada još postoji.

Medijima je izjavu je dao još jedan Dohertyn prijatelj koji je želio ostati anoniman, a njegova izjava je ražalostila brojne obožavatelje te otkrila sasvim drugačiju sliku o zdravlju glumice.

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Shannen ne želi bježati od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao je blizak izvor glumice, prenosi Srbijadanas.com.

View this post on Instagram

And just like that, the twins are back.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti