Burak i Fahriye ponovo na odmoru: S njima je i sestra zbog koje su se zamalo razveli

Piše: Redakcija

Svima već dobro poznati glumački par Burak Ozcivit i Fahriye Evcan još uvijek uživaju na odmoru. Nakon nekoliko Burakovih angažmana koje je imao u toku ljeta, par je zajedno sa sinom Karanom odlučio da ponovo ode u vilu u turskom Kesanu. Iako se u posljednje vrijeme šuškalo o njihovom razvodu, čini se da je sada sve uredu među njima.

View this post on Instagram

Mutluluk.. 🙏🏻🎈😌

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

Burakovi roditelji potrudili su se da dezinficiraju cijelu kuću prije dolaska sina, snahe i malenog unuka. U ovoj vili s njima je i Bali begova sestra, Burcun Ozcivit, koja je navodno uzrok svađe poznatog para. Kako su o tome ranije pisali turski mediji Fahriye je prije nekoliko sedmica čak i na društvenoj mreži Instagram otpratila suprugovu sestru, te se od tada u medijima spekuliralo o njihovoj svađi, to glumica je sve to demantirala.

– To je profil koji nije aktivan i nije sve tako0 kako se piše u medijima. Uopće nema problema među nama – kazala je Fahriye za turske medije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti