Gwyneth Paltrow pozirala potpuno gola: 16-godišnja kćerka joj javno poručila da ju je sramota

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Gwyneth Paltrow proslavila je 48. rođendan kao od majke rođena.Glumica je pozirala potpuno gola u svom vrtu te oduševila obožavatelje izgledom u petoj deceniji, no jednu osobu nije nimalo impresionirala.

Radi se o njezinoj 16-godišnjoj kćerki koju je dobila u braku s muzičarom Chrisom Martinom. “MAMA”, poručila joj je kćer koja joj neodoljivo sliči te se mnogi slažu kako je jako lijepa.

Gwyneth se pored fotografije zahvalila svima na lijepim željama te iskoristila priliku da promovira losion za tijelo svog brenda Goop kojim se bavi posljednjih godina.

Glumica je velika pobornica zdrave prehrane i vježbanja, a njenom izgledu svakako pridonosi i skladan ljubavni život sa suprugom Bradom Falchukom za kojeg se udala 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

Summer with my 🍎

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


S bivšim suprugom Chrisom ima i sina Mosesa, a par je zbog djece ostao u vrlo bliskim odnosima te se danas često druže s novim partnerima. Chrisova djevojka je glumica Dakota Johnson.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti