TV Pink: Kleveta je da Adiju Bebaniću nije pružena medicinska pomoć, morat će platiti 50.000 eura

Piše: Redakcija

 

Osvrćući se na objave na društvenim mrežama i spekulacije medija nakon diskvalifikacije poznatog TV novinara i voditelja Adija Bebanića iz rijalitija “Zadruga 4”, TV Pink uputila je reakciju zbog, kako navode, “kleveta” da Bebaniću nije pružena adekvatna medicinka pomoć.

-Iako su svi nalazi pokazali da je Adi Bebanić u potpunosti zdrav, on je nakon pregleda u bolnici odbio da se vrati u “Zadrugu”, svjestan posljedica koje će snositi. RTV Pink će tužiti Adija i potraživat će na sudu prema ugovoru koji je potpisao 50.000 eura.  Podrška ovog takmičara iznijela je na društvenim mrežama klevete na račun produkcije, tvrdeći kako Adi nije dobio adekvatnu medicinsku zaštitu. U pitanju je potpuna neistina, jer je u toku jučerašnjeg dana Adi Bebanić, proveo nekoliko sati na detaljnim ispitivanjima, koja su, srećom, pokazala da je on u potpunosti zdrav. Podsjećamo da je svim takmičarima “Zadruge”, što je pokazano i na slučaju diskvalifikovanog Adija Bebanića, 24 sata dostupna medicinska pomoć – stoji u zvaničnom saopćenju TV Pink.

S ove TV podsjećaju da je učesnik “Zadruge” Adi Bebanić samoinicijativno odlučio da se ne vrati u rijaliti nakon što mu je jučera pozlilo samo nekoliko sati od njegovog ulaska u ovaj šou.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti