Karleuša pod lupom: Kako izgleda njeno lice u stvarnosti

Piše: Redakcija

Jelena Karleuša svakom svojom pojavom u javnosti napravi show. 42-godišnja srbijanska pjevačica posljednjih dana snima emisiju Grand specijal, a svaki put se posebno pobrine za upečatljivi styling. Njen su izbor gotovo uvijek haljine koje naglašavaju njene tjelesne atribute, a posljednja je bila toliko minijaturna da kad je na Instagramu podignula nogu, doslovno joj nije mogla prekriti stražnjicu.

Riječ je o mini, srebrnoj haljini koju je iskombinirala na isto takve visoke čizme, a sve je začinila i debelom ogrlicom oko vrata. Jelena je stigla i s kratkom, kovrdžavom kosom s kojom je ne viđamo često, a pred paparazzima je plazila jezik pokazivala srednji prst, jer ipak je to sve jedan veliki show. Ponovo, fotke koje je naknadno objavila na Instagramu otkrivaju njenu veliku ljubav prema fotošopu, no na to smo se već itekako navikli. Pogledajte razliku.

Snimanje emisije Grand specijal na Grand televiziji. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Fotografije koje je Jelena objavila na Instagramu: 

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

Jelena Karleuša

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti