Victorijina anđelica pozirala gola i trudna: Objavila slike i sretnu vijest

Piše: Redakcija

 

Poznata manekenka Elsa Hosk danas je na Instagramu podijelila sretnu vijest da sa partnerom Tomom Daliyem čeka prvo dijete. Slavna Šveđanka, koja važi za jednu od najljepših žena svijeta, ovo je objelodanila javnosti podijelivši umjetničke fotografije sa trudničkim stomakom, na kojima je u potpunosti naga.

Elsa je pozirala gola bukvalno bez ičega na sebi, a intimne regije na tijelu prekrila je bijelom bundom koju je tek ovlaš navukla na sebe.

-Držala sam neko vreme ovog anđela u mom stomaku u tajnosti. Previše sam uzbuđena i sretna što ću imati bebu i što me čeka novo poglavlje života sa čovjekom mojih snova! Na pola smo puta do tamo – napisala je ova 31-godišnjakinja.

Na fotkama se jasno vidi trudnički stomačić. Elsa i Tom su zajedno od 2015., a par je nerazdvojan i nikada nisu bili predmet spekulacija ili skandala.

Elsa se bavi modelingom još do 14. godine, a tokom srednje škole trenirala je i košarku. Nakon srednje škole preselila se u Ameriku gdje je uspjela da izgradi zavidnu karijeru kao jedan od Victorijinih anđela i najtraženiji svjetski supermodel.

Pročitajte još