Reperica dobila dijete sa seksualnim prijestupnikom

Piše: Redakcija

Tridesetsedmogodišnja muzičarka Nicki Minaj i njen pet godina stariji suprug Kenneth Petty postali su roditelji po prvi put, no spol bebe još uvijek nije poznat javnosti.

Slavna reperica vijest o svojoj trudnoći objavila je krajem jula ove godine fotografijama na Instagramu. Par se vjenčao prošle godine nakon godinu veze.

Podsjetimo, par je vezu potvrdio u decembru 2018. godine na društvenim mrežama, a Nicki je time momentalno zabrinula obožavatelje zbog kriminalne prošlosti svog odabranika za kojeg se mnogi boje kako ju samo želi iskoristiti radi novaca.

View this post on Instagram

#Preggers 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Reper je, naime, nekoliko puta boravio u zatvoru, a prvi put je tamo završio 1995. godine zbog optužbi za silovanje. I njemu i žrtvi tada je bilo svega 16 godina, a ona je sama otkrila kako se to dogodilo u kupaonici te kako je dotični u ruci držao nož za slučaj da pokuša pobjeći. Dobio je četiri godine zatvora, no u njegovom dosjeu su i prijetnje, pucnjava te fizički obračuni.

Zanimljivo, Nicki i Kenneth prvi su se put počeli viđati kada je njoj bilo 16, a njemu 21 godina, no tada nisu uspjeli.

Reperica je uvjerena kako je njen suprug sada drugi čovjek.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti