Potaknuta hrabrošću Chrissy Teigen: Kate Beckinsale otkrila tajnu čuvanu 19 godina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Prošle sedmice 34-godišnja Chrissy Teigen sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila je najbolnije trenutke u kojima je otkrila kako je u petom mjesecu trudnoće izgubila treće dijete, malenog dječaka kojeg su nazvali Jack. Od tada se nižu prozivke na njen račun, no nekima je upravo ona bila okidač da mnoge žene ispričaju svoju traumu kroz koje su prošle.

Glumica Kate Beckinsale samo je jedna od njih koja joj je čestitala i zahvalila na hrabrosti, što je mogla o svemu u najtežim trenucima govoriti, jer ona sama, u svom slučaju, za to nije imala snage. Dobro čuvanu tajnu, da je i sama izgubila dijete u 20. sedmici trudnoće, Kate Beckinsale otkrila je tek sada, nakon što je isto kao i ona prošla slavna manekenka Chrissy Teigen. Suprugu muzičara Johna Legenda zbog odluke da najbolnije trenutke svog života podijeli s javnosti mnogi su osudili, no ne i slavna holivudska glumica koja joj je na tome zahvalna.

47-godišnja Britanka odlučila je iskoristiti svoj službeni Instagram profil kako bi stala u obranu Chrissy Teigen i Johna Legenda, te je tom prilikom otkrila kako se ona sa svojom boli borila sama, u svoja četiri zida.

– Primjetila sam da ljudi kritiziraju Chrissy Teigen jer je odlučila podijeliti najintimnije fotografije snimljene u trenutku kada je izgubila dijete. Kao da postoji neki protokol kojeg se trebate pridržavati, bolno je gledati ljude koji ne poznaju nju niti njenu porodicu koji govore kako se ona trebala ponašati – napisala je Kate Beckinsale i dodala:

– Prije nekoliko godina izgubila sam bebu u 20. sedmici trudnoće. Uspjela sam čuvati vijest da sam trudna i na kraju sam se slomila, a niko pojma nije imao o tome. Postoji ta tuga, sram, ali i šok koji dođu s ovakvim stvarima, ali i slomljeno srce dok se život za vas nastavlja. Nakon gubitka vaše se tijelo nastavlja ponašati kao da je dijete živo. Mlijeko vam dođe, a s njime nemate koga nahraniti. To su najbolniji i najrazorniji trenuci, posebice ako nemate uz sebe osobu koja vam je najveća potpora, koju je Chrissy imala.

Kate Beckinsale je potom poslala podršku i svim ženama i parovima koji su prošli isto što i ona i Chrissy Teigen i koje su tugovale u tišini, a kojih je mnogo.

View this post on Instagram

I’ve noticed people criticizing @chrissyteigen for sharing deeply intimate photos of the loss of her baby. As if there’s some protocol during soul-scouring calamity that, if not observed, emboldens people who do not know her or her family to say how she should be handling the unimaginable. Years ago, I lost a baby at 20 weeks. I had managed to keep my pregnancy quiet and I absolutely collapsed inside and no one would have known. There is grief, shame and shock so often that come with an experience like this, plus the heartbreak of your body continuing, after the loss, to act as if it had a child to nurture. Your milk comes in, with no one to feed. It can be the loneliest, most soul destroying period of time, particularly if you are not in the position of having an emotionally connected, supportive partner like Chrissy has. I think it’s an honour to be allowed into another persons grief, especially with a subject like this which so often puts a woman into that hall of mirrors state of life continuing as if the world hasn’t, for you ,come to a bloody and terrible halt. Sending so much love to the Legend family, but also so much to the women and couples who have kept it quiet and suffered. I know there are so many. Thank you @chrissyteigen for making sure it is abundantly clear how devastating this is, and how life changing it can be without support. Let’s let the grieving decide what’s right for them. Send support or keep quiet . This is a really hard time to bear .Blessings and hugs to all x

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Izvor: Tportal

Pročitajte još