Marija u Sarajevu: “Past će ćevapi, ima da gori i krava i štala!”; Prestaje li pjevati?

Piše: Redakcija

-Lutke moje, kako od pjevanja za sada nema ništa, mijenjam profesiju! Nadam se da ćete uživati u ovom videu i naravno, samo bez sikiracije – napisala je Marija Šerifović u opisu prvog youtuberskog snimka koji je objavila na svom zvaničnom YouTube kanalu.

Ovaj video nastao je kao kompilacija snimaka tokom jednog cijelog beogradskog dana snimanja “Zvezda Granda” i  njenih priprema za tu emisiju, prepunih šala i pjesme, a u jednom mementu Marija stiže i u Sarajevo!

Tokom videa, naime, Marija na snimku govori: “Završili smo s kandidatima u Beogradu, idemo dalje”. Potom se uz pjesmu i dobro raspoloženje vozi u automobilu i  u noćnim satima stiže u Sarajevo.

-Dakle, stigla sam u Sarajevo, znači, past će sad ćevapi, ima da gori i krava i štala! Majke mi. Šalim se, ne mogu sad, prekasno je već je ponoć, idem sad par sati na spavanje, onda se budim i mora se raditi, mora se raditi. Lutke moje, laku noć – kaže Marija, a potom slijedi snimak njenog trećeg dana boravka u Sarajevu.

Marija je u liftu pravi selfie, a potom se vozi u sarajevski studio kod Harisa gdje upoznaje i Rifka te nastavlja rad s kandidatima za učešće u “Zvezdama Granda”. Na kraju radnog dana, umorna i iscrpljena Marija se požalila da je proba trajala predugo i što je najgore: “Nisam jela ćevape, nisam jela burek, nisam jela baklave, nisam jela tulumbe, nisam jela ništa”, očajna je Marija, hvata se za glavu  i zaključuje opet kako mora ići da spava te na kraju poručuje: “Laku noć”.

Inače, kako je uz  status u opisu videa da mijenja profesiju stavila i smajlija koji “plače od smijeha” ( 😂 ), mnogi su Marijin naslov “Prestajem da pjevam postajem youtuber”, ipak više shvatili kao šalu nego da popularna pjevačica zaista namjerava prestati raditi ono što najbolje zna.

Također, u videu u jednom momentu Marija kaže: “Postajem youtuber zato što se nema love, pjevat ću sljedeće godine”, što znači da će ona ipak nastaviti i pjevati.

 

Autor: M. K.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti